Páginas

Sunday, April 6, 2008

RockStar



Aveam un creion negru la culoare. Creion dermatograf cred ca se numeste. Am folosit cuvantul "cred" in propozitia anterioara, deci nu sunt sigur ca e asa cum zic eu. Sper sa primesc comment de la vreo fata sa imi zica si mie ce si cum.
In fine, creionul ala in aveam de vreo 3 ani si ceva. Nu mai stiu de unde, dar stiu ca de cateva ori(putine oricum) pe an il foloseam ca sa imi fac ochii cu negru ;)) Si acum am chef sa mi-i fac iar dar nu il mai gasesc :(( =((
Cine ma ajuta [-o< sa imi cumpar altu? Ca eu nu stiu cum sa aleg unul bun.

10 comentarii:

Anonymous said...

Mai bine folosesti Photoshop , ...maestre.

costina said...

:) isn't that.. a little gay?

hotzu said...

@efficiency :)) o sa ma ganddesc si la aceasta varianta

@costina =)) ma cam asteptam la un astfel de comentariu din partea unei fete; rationamentul e simplu: fetele devin "geloase" pe baieti pentru ca au inceput sa se macheze, iar machiatul a fost timp de secole ceva specific lor. Asa ca atacul la ... "orgoliu" pare solutia perfecta de razbunare.
Trebuie deci sa te anunt ca nu, nu e gay.

Anonymous said...

dude! serios...
nu stiu.. adica, ..., cum crezi tu..

Anonymous said...

Pfff,nu trebuia sa pui aia pe blog ca mai citesc si terminati de-astia care habar n-au de context.

Anonymous said...

da. nu trebuia. atragi multi terminati.. pe bune

Anonymous said...

Ieftin si usor de gasit e un creion de marime medie si scrie Ada pe el. De asemenea, ai putea comanda de la o firma de cosmetice - Avon, spre exemplu. Iti arat eu de care.

In orice caz, daca intri intr-un magazin, testeaza-l pe piele. A, si foarte important, umezeste-l inainte sa te dai cu el.

Bafta la shopping.

hotzu said...

Mersi pentru ajutor. Stiam eu ca pot conta pe tine :*

Anonymous said...

nu mai stii de unde il aveai? pai cred k iti pot reinprospata memoria daruindu-ti altul sau....... mergand impreuna sa cumparam altul sau.......pur si simplu mergand din nou la un bal maskt si.......poate vei primi altul (bineinteles.......tot de la mine)

Amaranth said...

Ia-ti unul de la Maybeline NY dak vrei sa fie de calitate,dak vrei unu obisnuit ia-l pe cel "Ada" propus de Elena!Diferenta dintre ele este ca cel de la Maybeline tine mai mult si nu o sa arati dupa o ora dupa ce l-ai folosit k si knd ai uitat sa te demachiezi in ultimele trei zile:D

Siguiente Anterior Inicio
 
Din unghi ascuns Copyright © 2010 | Designed by: Compartidisimo