Páginas

Friday, April 18, 2008

Un ochi aruncat inainte

Daca lumea ar fi condusa de studentii de la automatica: semafoarele nu ar mai arata rosu si verde, ci 0 si 1; evident, in loc de galben ar aparea mesajul "loading... please wait...".

Daca lumea ar fi condusa de studentii de la medicina: la moda ar fi culoarea alb, eventual halate; iar friptura ar fi mereu insotita de un bisturiu si o penseta.

Daca lumea ar fi condusa de studentii de la teologie: la chiuveta ar curge aghiazma rece de-a dreapta Tatalui, aghiazma calda de-a stanga Tatalui, iar in loc de tigari s-ar fuma tamaie cu filtru.

Daca lumea ar fi condusa de studentii de la limbi straine: -Hai noroc Gheorghe! -Bon jour, Vasile! -Mario, asta cred ca e vreun var de-alu' Gheorghe de prin Nepal. -You never know with this people... Puteam sa jur ca mata-i unguroaica!

Daca lumea ar fi condusa de studentii de la drept: Legea dialogului din 19/04/2008: art.1, alin.1, lit.A: buna, ce mai faci?; art.1, alin.1, lit.B: bine, tu?; art.1, alin.2, lit.A: bine si eu; art.1, alin.2, lit.B: aha; art.2, alin.1, lit.A: la revedere! art.2, alin.1, lit. B: pa!

Daca lumea ar fi condusa de studentii de la electronica si telecomunicatii: nimic nou, nimic diferit; pentru ca nimic din ce inveti in facultatea asta nu are corespondenta in lumea reala!

2 comentarii:

Unknown said...

Si totusi si noi ne "jucam" cu 0 si 1 deci poate ar trebui sa fie semaforu binar la noi nu la cei de la automatica nu? :p

Amaranth said...

:))sooper tare faza cu tamaia cu filtru=))

Siguiente Anterior Inicio
 
Din unghi ascuns Copyright © 2010 | Designed by: Compartidisimo