Páginas

Friday, November 24, 2006

Reflectie la a 2-a categorie de fete in viziune proprie

Nu poti cuceri o fata atat timp cat ea nu stie sau nu isi da macar seama de intentiile tale!

5 comentarii:

Anonymous said...

Dimpotriva. Unele fete pot fi cucerite numai cu faptul ca nu stiu la ce sa se astepte din partea unui anumit baiat. Esti prea previzibil.

hotzu said...

Imi place acest comment, e poate ceea ce am vrut de la acest blog, fiecare sa-si exprime opiniile, mai am multe de invatat...

ag0rex said...

Elena, ai dreptate. Fetelor le place mult tare imprevizibilul (telenovele, teatru, carti, and so on).

Totusi, eu inca mai cred ca daca ai o personalitate puternica nu ai nevoie de un imprevizibil exagerat (ai ochii prea apropiati / te machiezi naspa / ai mustata :)) / iti sta parul aiurea intr-o parte, dar imi plac buzele super mult, n-am ce face trebuie sa te dau pe o fanta de lamaie). Poti sa te duci la o fata sa ii zici ca vrei sa o cuceresti si dupa aia sa o si faci.

Ah, si la fel de bine poti cuceri o fata fara macar sa intentionezi sa o faci (in mod special). Si e oarecum normal pentru ca fetele sunt mai multe decat baietii. :D

Anonymous said...

Si altceva. Pentru a impresiona o fata, si vorbesc in numele meu, iti trebuie originalitate. Tot ce faci sa fie ceva special. Adica sa zica fata "ma ce tare e baiatul asta.". Atunci ai dat lovitura. Din moment ce fata isi da seama ca esti un baiat "de baiat" atunci ai sanse. Crede-ma.

Amaranth said...

Nu sunt de acord cu tine referitor la asta!Am sa iti spun si de ce:in primul rand nu ai de unde sa stii dak fetei respective ii place sau nu felul in care tu arati(spun asta pt k dupa felul in care ai formulat afirmatia asta ar insemna sa mergi la fata respectiva si sa ii spui direct"Fata vreau sa te cuceresc!") si in felul acesta ea nu ar avea ocazia sa vada ce baiat special esti tu(vorbesc la general pt k nu te cunosc deci nu e nik personal),in al doilea rand aparentele inseala si poate in momentul in care tu cunosti fata respectiva ramane cu o impresie gresita despre tine si poate nici nu prea te agreeaza si pe deasupra tu te mai si duci la ea si ii spui k vrei sa o cuceresti,deci "iti tai craca",cum se spune,in al treilea rand poate tie iti place doar felul in care arata fata respectiva,dar nu stii nik despre caracterul ei,asta e alta problema deoarece poti avea surpriza sa intalnesti exact genul de persoana pe care nu il prea agreezi si sa te trezesti(tu indragostit pana peste cap:)),glumesc)ca te-ai indragostit de cine nu trebuia si sa ai de suferit!Eu cred k e mai bine sa nu ii spui de la inceput care sunt intentiile tale pt k sincer sunt unele fete(in categoria carora ma incadrez si eu) pe care le-ar bufni rasul in momentul in care un baiat ar veni la ele si le-ar spune direct k vor sa le cucereasca sau carora li s-ar parea amuzant si risti astfel sa fii ironizat,lucru care cu siguranta nu ti-ar placea mai ales din partea fetei pe care o placi,poate intalnesti persoane"mai reci" k sa spun asa in fata carora nu ai avea nicio sansa dak le spui asta direct!E mai bine sa o iei mai usor si sa ii arati fetei respective k nu esti doar tipul superdragutz care se tine dupa ea si k poti fi si o persoana speciala pe care cu siguranta si-ar dori sa o aibe alaturi!Asa k sfatul meu este sa incerci mai intai sa te dai drept prietenul ei(prin asta ii poti demonstra si k poate avea incredere in tine)si pe parcurs sa incepi sa ii dai primele semne k esti indragostit de ea!Prin asta impusti 2 iepuri:1 fata are deja incredere in tine si 2 i-ai dovedit k ii poti fii si un bun prieten la nevoie nu doar iubitul ei!In felul asta ai avea mai multe sanse sa cuceresti fata respectiva si poate cine stie?se indragostise si ea de tine knd a vazut ce fel de persoana esti:D!


P.S.:Agorex nu tuturor fetelor le plac telenovelele si e dovedit stiintific k la 100 de fete se nasc 105 baieti:D

Siguiente Anterior Inicio
 
Din unghi ascuns Copyright © 2010 | Designed by: Compartidisimo