Páginas

Wednesday, November 22, 2006

Cele 2 categorii de fete in viziune proprie

Zilele acestea am incercat sa fac o impartire generala a fetelor, simpla si totusi sugestiva. Si am gasit aceste doua categorii, gandindu-ma la felul in care acestea pot fi abordate de catre un baiat:
cat. 1:
fetele la care, asa cum se practica expresia, te dai la ele, si daca ai vrajeala, ceva gel in cap, pardon, in par,
cercelul in urechea stanga si mai ales, sa ai tigari, pai treaba e simpla, n-ai probleme. Le recunosti usor dupa numarul mare de baieti roind in jurul lor si dupa limbajul lor in prezenta acestora, care nu ascunde intentii... stiti voi ;)
cat. 2: fetele pe care trebuie sa le cuceresti, le recunosti tot atat de usor, ca fiind atat de putine, se deosebesc, asta pentru cine cauta sa le gaseasca, pentru ca majoritatea lumii le percep ca pe niste curiozitati ale naturii, care zic ei nu stiu sa-si traiasca viata.
Intrebarea fireasca e: cine are dreptate? Pai sa va spun la ce ma gandesc: a 2-a categorie nu va fi fericita, pentru ca nu se integreaza in stilul de viata dictat de ceilalti, prima categorie traieste asa intr-o euforie totala, ele ii zic fericire, dar e o fericire aparenta, pentru ca intra intr-o banalitate si intr-o limitare totala, nu vor avea niciodata puterea sa descopere adevaratele motive pentru care merita sa traiesti, nu vor stii niciodata ce inseamna sa plangi de fericire, nu vor pierde niciodata ore privind cerul, natura sau analizand lumea in amanunt.
In concluzie, cine are mai mult de pierdut si cine este mai fericita, o fata din categoria 1 sau una din categoria 2?
Urmand aceasta comparatie poate ca exista si 2 categorii de baieti si ma gandesc cat de frumos e atunci cand o fata se lasa cucerita? Eu inca mai sper, nu sa o gasesc, ci sa se intample ceva...

2 comentarii:

Anonymous said...

nici eu nu puteam zice mai bine.... iar cu categoriile de baieti sunt 3 defapt da lasa k ti le zic eu alta data ;)

ag0rex said...

Subscriu. Sunt 3 tipuri de baieti, dar muuuuuulte de fete. :)

Siguiente Anterior Inicio
 
Din unghi ascuns Copyright © 2010 | Designed by: Compartidisimo