Páginas

Tuesday, December 4, 2007

Punctual

Ca tot ziceam in urma cu 3 posturi ca scriitorul vrea sa isi termine povestirea pana in decembrie. Zis si facut, am terminat-o chiar cu vreo saptamana inainte, parca, doar ca nu am promovat-o prea mult. Cred ca sunt in jur de 7 persone care au citit-o.
ma tot gandesc ce sa fac in continuare, sa mai scriu, sa nu mai scriu :-?
M-am gandit si la varianta in care ideea ca as avea talent de scriitor e doar o inchipuire de-a mea :)).
Ar trebui sa pun povestirea pe blog sa vad ce parere are lumea despre ea, da' nu stiu care e faza cu drepturile de autor. Parca vad ca dau de ea prin librarii peste ceva vreme :-j =))

4 comentarii:

CJ Ustynov said...

Ce faci,nu-mi dai sa mie ocazia s-o citesc ???!! :((

CJ Ustynov said...

Impresii...

Cu siguranta lucararea ta a trezit in MINE aceeasi stare pe care a trezit-o pacientul in bietul doctor...E ceva care se transmite,mai mult sau mai putin.
La inceput mi s-a parut ca tu faci la fel ca si un personaj din Hanu Ancutei care nu recunoaste ca acea intamplare o patise chiar el.Insa tu ai "inaintat" altfel problema.La tine "pacientul" marturiseste ca si el a scris o carte in care incearca sa lupte cu acea "moarte care l-a lovit sub cer deschis" (Citat din Stefan Hrusca - Fostele Iubiri);asta TE identifica direct cu ambele personaje,si cred ca si pe multi altii...
M-a impresionat enorm comparatia cu trenul in care se afla Ea,"alimentat" de Speranta...Vezi tu,aici ai cautat si tu o scapare,insa un camp nu are numai "flori cu numar impar de petale",decat in vis...asa cum ai zis si tu.(Si ,pe de alta parte si combustibilul din tren se consuma(speranta?)).In orice caz parerea e parere,si tu aici ai dezvoltat-o de-a dreptul impresionant.
Sunt totusi de acord ca Ea ramane in acel tren mult timp,sau (concret) asa ai impresia pe moment...Ziceai ca Ea nu vorbeste,dar ca sa te "atac" cu o intrebare:

Tu ai vrea sa coboare din tren?(Doar e trenul tau ,il poti opri...).La intrebarea asta nici eu n-as sti un raspuns :)

Hai sa iti dau si o nota pe lucrare,daca tot ti-am facut review: eu zic 4.9 din 5.De ce nu ti-am dat direct 5.00?Pentru ca ai reusit ma faci sa gandesc (din nou) ca personajul tau,si ,ca sa nu inchei direct,cred ca mi-ai trezit in mine o dilema...Tu ce varianta ai alege aici?

1.E mai bine sa lupti si sa castigi(si vezi ca aici se castiga rar,si s-ar putea ca tocmai "lupta" sa te tina in viata...)
2.E mai bine sa lupti si sa pierzi
(si aici poti suferi sau poti sa te declari castigator)
3.E mai bine sa nu lupti(aici nu mai zic nimic :p)


Oricum,eu zic sa nu te lasi sub nici o forma de scris,lucrarea ta este de-a dreptul exceptionala.

Dianora Ungureanu-Maier said...

dupa un asemenea comentariu.. nici nu mai am cuvinte... decat sa spun ca astept si alte opere.. :D

Pentru ca asta e intr-adevar ceva frumos, bine scris.. si.. care are propriul tren cu Speranta.

hug :D

hotzu said...

Daca o sa public vreodata aceasta povestire o sa pun comentariul lui cj ustynov in prefata.

Maestre, ^:)^

Siguiente Anterior Inicio
 
Din unghi ascuns Copyright © 2010 | Designed by: Compartidisimo