Páginas

Monday, January 22, 2007

Ciocolata vs. Alcool

Se para ca mai degraba mori de diabet decat sa te imbeti mancand ciocolata cu rom =)).
So, alcohol leads 1 point to zero.

Astept noi argumente si bineinteles modificarea tabelei :))

5 comentarii:

groparul intelectual said...

daca te intrebi ce gust are noua ciocolata aparuta e normal....daca te intrebi ce gust are noua bere esti alcoolic!!! un punct pt ciocolata :D

hotzu said...

sa stii ca mai degraba sunt curios de noua ciocolata... mai ales ca nu sunt eu ala alcolistu'... asa ca I agree... 1-1... deocamdata ;)

CJ Ustynov said...

Alcool clar ca de la ciocolata m-am facut prastie...a! ba nu...invers...stai ca mi s-a facut rau de la ciocolata azi...sau de la alcool?Nu stiu...0-0 oricum tot ficatu` se face praf...ce-ai zice de-un lichior de ciocolata?Citim unu`? :D

hotzu said...

deci sa zicem 2-2 :)) cred ca e cel mai bine

Agorex said...

Ciocolata e comedogenă şi mai ales bazată pe lapte. Şi e cunoscut că stomacul nu se înţelege bine cu bacteriile din lapte.

În schimb la alcool, în afară de factorul social - hai la o bere vs hai la o ciocolată, desigur, te mai poţi şi îmbăta. Pardon, purifica, şi aici intră faza aia că atunci când te îmbeţi neuronii mai slabi mor şi devii mai deştept.

Şi e pe bune, eu mi-am amintit nişte faze la beţie :) Te eliberează din inerţia aia de care vorbeai tu acum mai mult timp pe blog.

Pace.

Siguiente Anterior Inicio
 
Din unghi ascuns Copyright © 2010 | Designed by: Compartidisimo