Páginas

Thursday, November 23, 2006

Track of the day


Sa incepem cu povestea unei melodii: totul a inceput cred ca prin Antichitate cand probabil omul a observat ca o combinatie de sunete, muzica, poate duce la un comportament ciudat, dansul =)) Si au trecut anii si am nimerit in camera la camin cu un baiat din Braila, Cj Ustynov pe numele lui de artist, care, intamplator sau nu, face muzica, cu care participa intr-un concurs pe garageband.com. Intr-o zi am citit un post intitulat "Walking at night" scris de Elena Tatulescu pe blogul ei (in dreapta e si link'ul spre blog), care m-a impresionat atat prin ce scria cat si prin starea pe care mi-a indus-o, auzeam parca o melodie obsesiva in minte care parca ma facea sa o iau la fuga si sa nu ma mai opresc. Fara sa stau prea mult pe ganduri am dat o forma ideilor de acolo, cu mici adaosuri din partea mea, si i-am descris colegului meu atitudinea pe care trebuie sa o aiba melodia. Bineinteles ca de partea vocala m-am ocupat eu, chiar daca nu am voce, cu mici efecte disponibile in program... 8 ore a durat intreg actul de creatie.

Sa va mai arat ce comentarii a primit melodia de la americani:

*Dance track
If this song is supposed to make me think and dance at the same time than this is a winner. i enjoyed the rhythm and although I have no idea what the man was saying the lyric inserts was nice.
Extra Credit: Originality.
- melissaintuition
Lighthouse Point, Florida

*Sounds like a song i know
I think i heard this melody somewhere , cant put my finger on it, i searched my itunes lybary, but that didn't help, maybe i heard it in a club, maybe i am wrong,
But that doesnt mean i dont like it , i like it very very much, the talking men is very nice, it fits in the song, bassdrum could be louder, but that is my taste, it fits the song the way you did it.
Extra Credit: Male Vocals ( that's me ;)) ), Production.
- donnymarco
November 22nd, 2006

Si astazi melodia este Track of the day (we are so fuckin' good)
Ascultati si va minunati (click pe imaginea de mai jos si e un play sub Band Profile). Am uitat sa va zic: melodia se numeste Depressive trance

2 comentarii:

ag0rex said...

CJ Ustynov cu Hotu ftw! Melodia e chiar super faina, le da nebunul asta din Braila ceva de n-am cuvinte.

Si totusi, Opera? :D

Carmen said...

super...super mel...am asqltat-o j eu j mi s-a parut f tare!felicitari...j poate mai faceti j alte mel!

Siguiente Anterior Inicio
 
Din unghi ascuns Copyright © 2010 | Designed by: Compartidisimo