Páginas

Friday, May 16, 2008

A inebunit... ursoaica

Ieri, 15 mai. Ma trezesc pe la ora 11 dimineata si dau drumul la tv. Nu prind decat 5 posturi cu antena de camera asa ca las pornit pe realitatea si imi vad de lucru pe la calculator. Stiri la ora fixa. O ursoaica si puiul ei au patruns intr-o casa din Brasov si s-au urcat pana la etajul 3 bachiar si pe acoperis... delir in tribune. Ora 12, aceeasi ursoaica, ora 13, ora 14, aceeasi stire senzationala :-j. Ma enervez eu pe la 14:20 ca era deja a patra oara cand vedem aceeasi stire cu ursoaica si formulez urmatorul mail batranesc pe care il si trimit la office@realitatea.net:

Buna ziua! Numele meu este Leonte Catalin.
Sunt un telespectator fidel al stirilor difuzate pe postul Realitatea TV (care din intamplare e si singurul post pe care il receptionez... glumeam :D).
Dar, mentionez ca m-ati inebunit cu stirea cu ursoaica! Desi nu inceteaza sa ma amuze intamplarea inedita cu acest mamifer trebuie sa mentionez ca daca mai vad aceasta stire si la orele 15:00 o sa fiu nevoit sa intrerup alimentarea cu energie electrica a televizorului pentru urmatoarele 24 de ore (cel putin).
Acest e-mail are scopul sincer de a impiedica un post de televiziune atat de bine cotat sa se aventureze intr-o situatie jenanta datorita difuzarii in exces a unei stiri fara substanta.

Ora 15:00. Stiri. 15:12 : o pauza mica si apoi prezentatoare incepe: "si acum urmeaza stirea cu ursoaica". Eram =))))))

3 comentarii:

Dianora Ungureanu-Maier said...

doamne.. asta chiar e penal! iti jur ca inca rad de mor :)) cum nu ma uit la tv ratez asemenea faze.. :)) dar de obicei le aud la radio.. aceeasi cretinitate din juma in juma de ora! Welcome to Romania! :D promovam cretinismul si jurnalismul de radio shantz :D

groparul intelectual said...

asta e ca povestea cu cerbul care manca mere :D

Anonymous said...

promit ca eu ca viitor jurnalist ;) n-am sa fac asa cv .. doar daca nu imi impune bossu ceea ce ar fi chiar aiurea (sa am boss si sa se mai si impuna) ;))

Siguiente Anterior Inicio
 
Din unghi ascuns Copyright © 2010 | Designed by: Compartidisimo