Páginas

Saturday, April 21, 2007

Bollywood ruleazaaaaa...

Daca vrei sa fii cineva in viata...daca vrei sa reusesti ceva...daca vrei sa castigi, intotdeauna asculta-ti inima. Iar daca inima nu iti va da nici un raspuns...inchide-ti ochii si gandeste-te la parintii tai. Atunci vei trece peste toate greutatile... toate problemele tale vor disparea, victoria va fi a ta...doar a ta.


Cam asta ar fi invatatura care se desprinde din filmul "Kabhi Khushi Kabhi Gham". Nu ma intrebati ce inseamna ca nu ma descurc prea bine cu dialectul hindi :D. Dar pot sa va spun ca merita sa stai 3.5 ore ca sa il urmaresti. Fara sa am vreun resentiment pot spune ca filmele indiene sunt mai bune decat 70% din filmele produse la Hollywood, rar o sa vezi un film de-al lor cu o asa incarcatura emotionala. Tot ce conteaza e sa nu te impotrivesti unui lucru de teama ca s-ar putea sa iti placa. Nu o sa mai pari cool daca in loc de "bullshit" o sa spui ca ti-a placut la nebunie un astfel de film, dar...

Si filmul e cu actrita aia frumoasa rau, :-* Kajol :X, si cu Shahrukh Khan, le sta bine impreuna n-am ce zice... :) Filmul urmator pe lista de asteptari Kuck Kuck Hota Hai, tot cu actorii astia 2 ;;)

2 comentarii:

Anonymous said...

"Kabhi Khushi Kabhi Gham" inseamna "Uneori tristi, uneori fericiti"

hotzu said...

Mersi pentru informatie; chiar eram curios ce inseamna :D

Siguiente Anterior Inicio
 
Din unghi ascuns Copyright © 2010 | Designed by: Compartidisimo