Páginas

Sunday, August 31, 2008

Problema 4

Cum poti aproxima IQ-ul animalelor?
Sa luam exemplul cainilor ca tot ii gasim pe toate strazile. S-ar putea zice ca sunt mai la... "indelaba".
Formula de calcul pe care o propun e urmatoarea: IQ-ul tau impartit la numarul de caini necesari si suficienti ca sa te omoare, raportul asta inmultit cu coeficientul de infometare al cainilor. Fara martori si fara sa lase urme. Crima perfecta. Formula mi se pare logica deoarece in randul cainilor nu exista variatii mari de IQ iar ca sa te omoare trebuie sa se adune atatia caini, care, actionand ca un tot unitar, sa dezvolte un IQ cel putin egal cu cel pe care crezi tu ca il ai.

PS: problemele 1, 2 si 3 le gasiti cel mai repede la eticheta "pentru meseriasi"
Read more...

Friday, August 15, 2008

Incotro?

E timpul pentru o noua problema, la scara redusa, de psihologie in masa. Nu cu 4 picioare, cu doua. Iar pluralul este mase si nu mese. Ati inteles despre ce este vorba.
Drept urmare, ce parere aveti despre barbatii care isi rad parul de pe picioare si/sau maini?
Am pus intrebarea asta pentru ca imi este dat sa vad din ce in ce mai multi adepti ai acestui "curent". Si nu e greu sa imi imaginez ce o sa se intample in viitorul apropiat. Pentru ca: primul barbat care s-a epilat pun pariu ca a fost privit atat de barbati cat si de femei cu dezgust (gay mother fucker!). Apoi au inceput sa adere inca 1, 2, 3, 5, 8, 13, 21... "masculi" la noua moda si reactia oamenilor a fost "hmmm" :-?. Iar astazi ma gandesc eu incotro ne indreptam? Si directia cea mai sumbra pe care o prevad e aceea in care o sa fim cu totii inghititi de acest fenomen incat o sa se ajunga in stadiul de a nu mai putea iesi in pantaloni scurti si maneca scurta pe strada fara sa fii aratat cu degetul din toate directiile si intampinat cu cuvinte de alint precum gorila/tufis/blana/captuseala/pubian di-n cap pana-n picioare :-j.
Eu unul nu o sa fiu niciodata de acord cu asa ceva. Pai cum vine asta, esti barbat sau ce p***ula mea esti?
Nu folosesc cuvinte obscene pe blog (si nu stiu de ce) dar imi permit ca in acest post sa il citez pe bunul meu prieten, groparul intelectual; deci, domnilor care va place sa purtati fusta, o muie sincera din partea mea.

P.S.: stiti ce mi-a raspuns un adept cand l-am intrebat de ce si-a "personalizat" membrele? cica asa le place fetelor. Ma cam indoiesc eu ca asa e, dar si daca ar fii, bai baiete, nu esti nimic altceva decat sclavul... femeilor. Oare sa nu mai urce el, sangele, mai sus de centura?

Astept opinii in special de la fete si de la baieti.
Read more...
Siguiente Anterior Inicio
 
Din unghi ascuns Copyright © 2010 | Designed by: Compartidisimo