Páginas

Saturday, December 22, 2007

Conquiztador-ul AllGreen



Asta mi se pare mie ca arata a harta all green...
Macar i-am urat sarbatori fericite Crinei dupa ce i-am cucerit teritoriile :))
Read more...

Tuesday, December 18, 2007

"Always here, always on time..."

titlul e din melodia asta, care e o melodie superba, cantata de The Killers cu batranelul Lou Reed (66 de ani); inca se mai tine bine ;)

Read more...

Monday, December 17, 2007

Un radio pentru mine parca

La recomandarea lui Bodo am inceput si eu sa ascult City FM, un radio care m-a cucerit rapid pentru ca promoveaza muzica rock si mai ales promoveaza formatiile alea pe care le ascult eu si care nu sunt prea cunoscute printre prietenii mei (chiar astazi am auzit Scouting for Girls, Billy Talent, Breaking Benjamin, Angels & Airwaves and so on...).
Recomand si eu acest radio celor interesati de muzica buna.
Read more...

Saturday, December 15, 2007

Misiune imposibila 4

Probabilitatea de a gasi "cuvantul cu i" din totalul celor 8005 cuvinte ale limbii romane care incep cu i (asa spune dexonline) mi se pare si mie ca tinde la zero.
Totusi asta nu m-a impiedicat sa incerc ;;); am parcurs toata lista de 8005 cuvinte dar nu cred ca am reusit sa gasesc ceea ce cautam =((.
Cu toate ca daca descopeream cuvantul primeam "ceva bun"...
Read more...

Thursday, December 13, 2007

Dare or not?

Cum o fi sa te uiti la film frantuzesc cu subtitrare in engleza? (Jeux d'enfants=film super, scenariu genial).

E, cum ar zice Adelina: "stupid, ;))"
Read more...

Tuesday, December 11, 2007

Despre frumusete... in culori si forme

Mai exact vineri ii spuneam lu' Agorex ca am vazut undeva o fata foarte frumoasa 8-> si el m-a intrebat imediat ce CULOARE are parul, ochii, etc. Nu am stiut sa ii raspund.
Astazi mi-am amintit faza si gandindu-ma putin mi-am dat seama ca eu nu stiu ce culoare au ochii fetelor frumoase pe care le cunosc, si nu numai ochii, eu nu stiu nimic despre culoare. Pentru ca pentru mine frumusetea nu sta in acest detaliu. La Agorex e normal pentru ca el e pictor, fotograf, el vede altfel culorile si armonia pe care o creaza.
Si m-am gandit daca nu stiu nimic despre culoare, cum masor eu frumusetea...
Eu vad frumusetea in forme (si nu va ganditi la prostii ;))). Forma ochilor, a buzelor, a suvitelor de par asimetrice in bataia vantului, armonia pasilor, and so on... Chiar am observat ca am o slabiciune pentru fetele care au (in ordinea asta): ochii mari, parul lung, mainile mici :)(o explicatie cel putin interesanta pentru asta ultima o gasesti in filmul cashback :))).
Ca sa inchei, am descoperit ca singurul efect al culorii asupra mea l-ar avea combinatia ochi si par negru, dar asta isi gaseste radacinile undeva in psihanaliza -mama are ochii si parul negru ;) -
Read more...

Tuesday, December 4, 2007

Punctual

Ca tot ziceam in urma cu 3 posturi ca scriitorul vrea sa isi termine povestirea pana in decembrie. Zis si facut, am terminat-o chiar cu vreo saptamana inainte, parca, doar ca nu am promovat-o prea mult. Cred ca sunt in jur de 7 persone care au citit-o.
ma tot gandesc ce sa fac in continuare, sa mai scriu, sa nu mai scriu :-?
M-am gandit si la varianta in care ideea ca as avea talent de scriitor e doar o inchipuire de-a mea :)).
Ar trebui sa pun povestirea pe blog sa vad ce parere are lumea despre ea, da' nu stiu care e faza cu drepturile de autor. Parca vad ca dau de ea prin librarii peste ceva vreme :-j =))
Read more...

Macar de ziua nationala...

sa manance si romanii o mancare romaneasca! Sa nu mai vina ca disperatii pe capul nostru la KFC si sa bage ca spartii toate prostiile. Pentru ca: pe 1 decembrie intre orele 18-22 am batut recordul la incasari la KFC, si anume 35600 RON :-O (WTF). Un calcul simplu duce la un rezultat de forma: aproape un milion jumate pe minut.
Nici nu vreau sa ma gandesc ce o sa fie de sarbatorile astea :-s
Read more...
Siguiente Anterior Inicio
 
Din unghi ascuns Copyright © 2010 | Designed by: Compartidisimo