Páginas

Thursday, November 29, 2007

Istoria se repeta:

Anul asta nu a adus nimic nou in ce priveste partialele. Nu am invatat nimic, dar nu e problema. O sa iau examenele in sesiune dupa, in medie, cate 3 zile de invatat la cantina, departe de calculator.
Si istoria tinde sa se repete si in ce priveste sarbatorile... acum ma aflu in perioada in care imi fac oarece iluzii ca o sa fie fain, ca or sa vina copii sa cante colinde si eu o sa ascult in timpul asta "it's a punk rock christmas", ca o sa ninga, ca o sa ma tavalesc in zapada si o sa ma plimb pe strazile (sau drumul) luminate de beculetele instalatiilor ce impodobesc brazii de dincolo de geamuri, ca o sa fie frig, cer senin, luna plina si eu o sa port la gat un fular mare, cu dungi colorate...
Va zic eu cum o sa fie: nu o sa ma trezesc de dimineata sa ascult colindatorii, de nins nici vorba, iar de revelion o nici macar nu o sa ma imbat (poate daca as reusi ar fi super) si pe la 4 o sa fiu singurul care sare ca dementul pe punk-rock. O sa ma duc acasa la 7 dimineata si o sa dorm pana la 10 si cand ma trezesc in camera o sa fie frig si o sa dau drumul la televizor...
V-am spus eu, se repeta... e recursiva!
Read more...

Tuesday, November 13, 2007

E timpul...

...ca scriitorul sa iasa la iveala. M-am apucat iar de scris. Vreau sa imi termin povestirea pana in decembrie. Am inceput-o in septembrie iar in octombrie nu am mai scris nimic. Asta nu ma face insa sa imi pierd inspiratia. Am metodele mele. Ma intorc in mintea mea in timp, la momentul la care randurile pe care le scriu reprezentau ceva. Si pare atat de aproape... in starea aia pot sa reiau ideea asa cum as fi scris-o atunci. Plus ca mai am si notitele mele din carnetelul meu pe care il am sub salteaua mea.
Cam atat deocamdata. Nu dau detalii despre ceea ce scriu, nu dau nici titlul, nu insistati. Sper sa fie o surpriza, macar pentru cei care vor avea onoarea sa citeasca :D :P
Read more...

Friday, November 9, 2007

S-a scurtat ziua

Acum e de 20 de ore de "random" printre activitati. Si asta datorita/din cauza KFC-ului, pentru ca m-am angajat acolo :>. Si acum, daca mananca cineva de la acest restaurant si ii face cu ochiul puiul gatit dupa reteta originala, poate veni la Hotzu sa il intrebe How it's made?
Avea mama o vorba a ei: "Ce-are p#$a cu prefectura!". Nu i-am inteles logica pana nu am ajuns eu, viitor inginer electronist, sa lucrez ca bucatar. Dar e foarte interesant sa patrunzi in interior, dincolo de vitrinele care iti lasa gura apa =p~ si de fetele zambitoare "Cu ce putem sa va ajutam?" sau "Mai doriti si altceva?" ;)).
Daca vrei sa cunosti lumea trebuie sa fii acolo=pretutindeni.
Read more...

Sunday, November 4, 2007

Ultimu' racnet in blogosfera: leapsa

Am primit-o si eu de la Elena. N-am ce face, nu am cum sa intrerup lantul (desi, fie vorba intre noi :-$, imi seama cu un fel de mass in blogosfera).

Oamenii de care imi pasa cel mai mult: familia, muza si prietenii adevarati, in aceasta ordine, insa cu diferente infime.
Ma simt mandru de mine pentru ca: nu fumez.
Oamenii pe care ii admir: Steve Irwin, Garcia Marquez (am zis sa fie unu mort si unu care nu se simte prea bine).
Imi place mult sa: imi calculez cu atentie si rabdare "mutarile" cand este vorba de ceva important pentru mine.
Imi doresc sa: merg la vara in Grecia sau Elvetia.
Unul dintre cele mai bune lucruri facute de mine: prefer sa nu spun mai multe, dar poate ca exista undeva o persoana care imi multumeste pentru ca treieste.
Mi-ar placea sa devin: scenarist.
Imi propun sa: nu ma schimb.
Prefer sa: ascult muzica atunci cand dorm.
Later edit(pe asta il uitasem) Stiu ca pot sa: dau gol de la 30 de metrii.

Dau leapsa mai departe lui Agorex si Dia
Read more...

Dedicatie speciala

"Pentru toate fetele frumoase si pentru cele asa si-asa!"

Asta am auzit-o in maneaua pe care o asculta colegul meu de camera chiar acum.
Read more...

Saturday, November 3, 2007

Replica pe rever

Hotzu: adica nu mi se pare capabila sa fie in centrul atentiei
Elena Tatulescu: :D
Hotzu: asta vreau sa zic
Elena Tatulescu: pai nu toti cei capabili sunt in centrul atentiei

Mi-a placut ultima replica ^:)^
Read more...

Friday, November 2, 2007

Math can be funny... cross my heart...

Pe bune!
Vazusem mai demult la Agorex o functie(sau 2) cu un grafic frumos. Si am cautat si eu pe net astfel de functii. Pentru cei curiosi iata o lista de functii "inimoase":

1. abs(x)+sqrt(1-x^2) si abs(x)-sqrt(1-x^2)
2. sqrt(1-(abs(x)-1)^2) si (-3)sqrt(1-sqrt(abs(x)/2))
3. x^(2/3)+sqrt(4-x^2) si x^(2/3)-sqrt(4-x^2)
4. sqrt(abs(x))+sqrt(1-x^2) si sqrt(abs(x))-sqrt(1-x^2)
5. sqrt(1-(abs(x)-1)^2) si acos(1-abs(x))-pi
6. (2/3)*((x^2+abs(x)-6)/(x^2+abs(x)+2)+sqrt(36-x^2)) si (2/3)*((x^2+abs(x)-6)/(x^2+abs(x)+2)-sqrt(36-x^2))
7. x(t)=sin(t)*cos(t)*ln(abs(t)) si y(t)=abs(t)^0.3*cos(t)^0.5 ; argument range from -1 to 1

Functiile sunt date in perechi, deci sa reprezentati pe acelasi grafic perechile(ca doar de-aia sunt perechi si e stiut faptul ca perechile nu au valoare fara perechea lor).
Sintaxa functiilor e adaptata pentru programul pe care va invit sa il downloadati. Click aici.

Have fun! :)
Read more...

Thursday, November 1, 2007

Need 4 speed

Am scapat de o grija in ceea ce priveste internetul. Nu o sa il prinda niciodata radarul pentru ca a depasit viteza "normala", cel putin nu atunci cand trag ceva de pe torrent. Pentru ca: mi-am propus sa iau si eu filmul Romeo & Juliet, ala din 1996. Ideea mi-a venit de la postul anterior. Exact, secventele alea acompaniate de A&A sunt din filmul asta. Spuneam ca mi-am propus, asta acum 21 de ore :O
Las' ca e bine... cum zicea cineva, important e sa gasesti nu sa iei repede!

P.S.: asta e joaca de copii mici, discografia de la Good Charlotte am luat-o in 42 de ore. ;))
Read more...
Siguiente Anterior Inicio
 
Din unghi ascuns Copyright © 2010 | Designed by: Compartidisimo