Páginas

Tuesday, November 28, 2006

Messenger in boxa acuzatilor

De cand am venit la Bucuresti, intr-o directie pot spune ca am evoluat... am si eu net, ca la Gura Teghii inca nu a patruns minunea, da in viitorul indepartat(:D), cine stie, poate o sa comunic pe messenger cu vecinul de peste drum: "-Hai sa te fac un counter in retea. -Nu pot ca trebuie sa dau de mancare la gaini; and so on". Si ca tot veni vorba de net, sa zicem cate ceva despre messenger denumit prin conventie mess.
Va dati seama ca in timpul in care ma aflu la mine in camera am calculatorul pornit, si daca e pornit, e si messu' logat. Petrecand atat de mult timp pe mess am observat cateva fenomene, de fapt 2 sunt asa mai importante si despre acestea vreau sa aduc vorba pentru a le supune opiniei publice.
1. Mass-ul: e cea mai mare prostie care s-a inventat de cand a aparut messengerul; pai sa ne GANDIM putin, cum pana mea sa ai ghinion nu stiu cati ani, sau mai tare, cum am primit aseara un mass, 1973 de zile, asta inseamna vreo 5,4 ani :D, pentru ca nu trimiti un mesaj, sau cum sa ti se indeplineasca o dorinta daca nu mai stiu ce se intampla, sau mai tare, ascultati unul: "daca iubesti trimite acest mesaj daca nu pastreaza-l si nu vei iubi niciodata si in 5 min dragostea ta iti va da buzz". Pai sa va zic eu ce cred despre asta si despre prototipul celui care il trimite mai departe. E o persoana atat de disperata incat spera ca are in lista de mess pe cineva caruia sa ii placa de el/ea, si pun pariu ca imediat cum trimite acest mass sta cu ceasul in mana cronometrand cele 5 minute... da-o-n pana cerbului de treaba... ca sa nu mai zic ca sunt si persoane care nu mi-au trimis alte mesaje in afara de mass-uri.
2. Statuss-ul: asta e de cele mai multe ori un lucru bun, dar si aici apare un fenomen sa ii zic asa, pe care as vrea sa il aduc in discutie. Zilele trecute ma intreba cineva de ce nu am mai vorbit cu o anumita persoana. Si am raspuns ca eu daca vad la statuss pls DND, sau ceva asemanator, pai respect ce scrie acolo. Si mi-a raspuns ca asa are are jumatate de lista si cand intra in dialog cu acele persoane nici vorba de asa ceva. Si atunci am inteles ce si cum: e vorba iar de acele pers. disperate care scriu ceva doar asa de forma sperand ca vine cineva si incearca sa le scoata dintr-o stare in care nici nu sunt defapt... iarasi penibil. Si ca sa ma verific ca asa e, daca tot nu vrei sa fii deranjat, de ce nu inchizi pur si simplu messengerul?

4 comentarii:

Anonymous said...

On the other hand, Mass-ul are si el o parte buna. Poti trimite un lucru interesant, o informatie, o stire de ultima ora o data fara a trimite fiecarei adrese in parte informatia respectiva. Acest lucru este eficient, si mai ales atunci cand ai foarte id-uri in lista de messenger.
Cat despre mass-urile penibile, uite un antidot pentru prostia omeneasca:
"Din ciclul trimite la 10 persoane in 5 minute va prezentam: ::De necrezut dar adevarat!!!! Scrie numele tau de trei ori la rand, apoi sterge tot, apoi apasa shift+alt+ctrl+tab+esc+enter+del+F1+F2+F3+F4+F5+F6+F7+F8+F9+F34, apoi restarteaza calculatorul apoi stinge-l de tot, arunca monitorul pe fereastra, calca in picioare tastatura, toarna apa pe carcasa in timp ce e in priza, da foc la mouse si joaca fotbal cu boxele, apoi priveste in oglinda si vei vedea o fata de idiot. E PE BUNE FAZA!!!!... P.S.: Nu uita sa te gandesti la persoana iubita !!!!!!!!:: :)) Incearca si tu, trimite mai departe, nu rupe lantul!!! Da-te de 15 ori cu capul de monitor, trimite acest mesaj la 5 prieteni din lista, poate ai norocul sa nimeresti printre ei si un psiholog."

hotzu said...

Ai dreptate, metoda asta chiar s-ar putea sa functioneze si inca o data ai dreptate, mass-urile au si ele o parte buna, m-am gandit si la lucrul acesta, da' fiind atat de rare, am uitat sa le mai mentionez:D

ag0rex said...

Cred ca ai uitat cuvintele care au y in loc de i, k in loc de c, q in loc de nu mai tin minte ce, si tot asa. Pe langa astea dnd pls e finut. Si uneori nu se merita sa inchizi ymessenger, poate careva chiar are ceva important sa-ti spuna. Si exista semnul rosu de busy. :)

Anonymous said...

are dreptate Andrei...si mie mi se intampla sa las mess deshis cu busy sau stepped out...mass`urile de orice fel pe mine ma streseaza f tare. pt asta sunt grupurile in lista de mess...pui in acelasi grup persoane cu "interese comune" . mie mi se intampla f des sa primesc massuri de genul "grupa x face laboratorul y in nush ce zi" iar persoana care`mi trimite sa fie din alta facultate. cazurile in care se pune y in loc de i si j in loc de s(s de la sapca ) mi se par niste ciobanisme de prost gust. despre mass`urile alea gen "daca nu apesi tab+f+j de cinspe ori iti mor cinci copii la nastere " sau "daca apesi alt+f3 de cinci ori o sa apara numele viitorului prim-ministru" nici nu vreau sa comentez pt ca eu chiar sper ca nu exista roman chiar atat de prost care sa creada asa ceva. cand eram eu mai tanar era la moda mircul, acum e messengerul...vremurile se schimba :P http://site.neogen.ro/obsedatu/files/pp_164572.html

Siguiente Anterior Inicio
 
Din unghi ascuns Copyright © 2010 | Designed by: Compartidisimo